P R O J E C T S

Villa Saltsjö-Boo

Ett modernt hus som byggdes av kunden själv. Huset stod längst upp på tomten bland flera vackra ekträd. Det behövdes en lösning till en slänt och ingång med trappa som skulle båda vara funktionell och vacker.

Villa Lidingö

Ett modernt, funkishus med en gammal terrass som behövde uppdatering. Kunden ville få en stilren plats med en liten pool/spabad som var privat och enkel.

Villa Edsviken

En total renovering av en gammal trädgård med ett poolområde som skulle vara integrerade i trädgården på ett snyggt sätt. Perenner som repeteras genom rabatterna skapar en lugn och harmonisk atmosfär.

Villa Sollentuna

Ett helt nytt hus som behövde struktur för att huset kunde anpassa sig till omgivningarna på ett sätt som passade båda arkitekturen och området. Betong stödmurar mjukadas upp med perennplantering och en ny ligusterhäck. Till ingången valdes oregelbunden natursten för att bryter lite från de strikta linjerna.

Villa Gåshaga

Kunden ville få flera mysiga uteplatser med en klar och tydlig struktur till trädgården så den blev uppdelad för familjen på ett bra sätt. Olika rumskänslor skapades genom materialvalet, spaljér och nivåer.

Villa Solsidan

Ett 50-tals sommarhus som var helrenoverad och ombyggt till ett familjehus. Huset stod längst upp på berget med en gammal, förfallen trädgård. En stor lekyta skapades med uteplatser, ny ingång och lättskött plantering med cortenståls detaljer.

Villa 'N' Lidingö

Det var kunden själv, en arkitekt, som ritade huset till hennes familj. Trädgården behövde en stor gräsmatta för att spelar fotboll, mycket insynsskydd från grannar runt omkring och färgglad plantering som levererade året runt. Huset också behövde bäddas in till trädgården med klätterväxter, häckar och träd. Båda material och växter valdes för att passa husets fasad och för att mjuka upp den moderna stilen.

Villa Bromma

I samband med husets renovering och en ny utbyggnad ville kunden få en ny trädgårdsdesign för tomten. En ny altan, samt gånger och gräsmatta behövde passa in med trädgårdens olika nivå på ett syggt sätt.