S E R V I C E S

Våra tjänster

Trädgårdsdesign

Vi ordnar en tid att träffas för ett förrutsättningsfritt möte, då vi pratar igenom vad ni vill ha i trädgården och hur ni vill att den ska fungera för er. Vi tittar på projektet och diskutera förutsättningarna. Sen skickar jag en offert för hur mycket designarbetet kommer att kosta. Om offerten är till er belåtenhet, går vi vidare och jag ritar en designplan för hela trädgården eller för de delarna som vi har diskuterat, ritningen kompletteras med ett moodboard. Om det behövs gör jag ändringar på ritningen, efter kundens önskemål, så att ritningen blir exakt vad ni vill få ut av er trädgård.


Ett vanligt designarbete börjar oftast vid ca 16 000 - 20 000 kr. Vidare om kunden vill ha en
specifikationsritning där det finns mer detaljer på mått, nivåer och material, samt bygglovsunderlag och en växtförslagsritning, där alla växter är placerats på ritningen med specifikation på mängden och storlek av växterna, är totalpriset ungefär 32 000 - 40 000 kr inkl. moms.Konsultation

Jag utför rådgivning om allt som har med trädgården att göra. Kreativa problemlösningar inom nivåskillnader, växter, material, former, funktioner och belysning; allting sammanfattas i ett mejl. En vanlig konsultation tar ungefär 2 timmar och i priset ingår 1 timmes resväg ToR (utöver debiteras 320 kr/timme inkl. moms). Pris: 3400 kr inkl. moms.

Trädgårdsskötsel

Vi erbjuder: vårstädning av trädgården, sen under sommaren och resten av säsongen erbjuds kontinuerlig ogräsrensning, gräsklippning, gödsling, komplettering, nyplantering, häckklippning, beskärning av buskar och mindre träd och fruktträd och lökplantering samt höststädning.


Priset debiteras enligt offert på 650 kr per timme inkl. moms.